Oblikovanje telesa in odstranjevanje celulita    Pomlajevanje kože    Odstranjevanje aken    Odstranjevanje dlak   
Učvrstitev kože    Glajenje gubic in gub    Odstranjevanje žilnih nepravilnosti    Ponudniki storitev   
- ELOSTM tehnologija
- klinične raziskave
- pogosta vprašanja
- ponudniki storitev

prej potem


ODSTRANITE AKNE IN ODKRIJTE SVOJO LEPOTO Z ELOSTM TEHNOLOGIJO

Dokazano. Učinkovito. Nežno odstranjevanje aken.
Tehnologija ELOSTM ponuja najnovejšo in učinkovito metodo odstranjevanja aken.

Akne so pogosta bolezen kože. Pojavijo se na obrazu, ramenih, prsih in hrbtu. Čezmerna količina loja in odmrle poroženele celice se kopičijo in ustvarjajo ugodno okolje za razmnoževanje bakterij, ki lahko povzročijo vnetje. Vidne posledice so akne, kot posledica globokega vnetja pa lahko ostanejo trajne brazgotine.


Uspešno globoko čiščenje
Akne zdravimo s kombinacijo optične in radiofrekvenčne energije. Fotoenergijska reakcija med optično energijo in na svetlobo občutljivimi celicami povzroči oksidacijo in poškodbo prostih radikalov v lojnicah. S tem zmanjšamo število bakterij in delovanje lojnic. Tako uničimo akne in izboljšamo teksturo kože.

Rezultati zdravljenja so dolgotrajni, vzdrževanje stanja je odvisno od potreb posameznika Število priporočenih tretmajev je odvisno od stopnje bolezni, običajno pa se v obdobju enega meseca opravi 10 tretmajev in sicer 2-3x na teden.

Akne zdravimo na obrazu, vratu, hrbtu, prsih in ramenih. Z odstranitvijo aken preprečujemo tudi nastanek brazgotin, ki so posledica globokega vnetja.


Potrebujete dokaz?
- video predstavitev tretmaja
- klinične raziskave


Pogosta vprašanja in odgovori

Kako odstranimo akne z ELOSTM tehnologijo?
Čezmerna količina loja in odmrle poroženele celice se kopičijo in ustvarjajo ugodno okolje za razmnoževanje bakterij, ki lahko povzročijo vnetje. Vidne posledice so akne, kot posledica globokega vnetja pa lahko ostanejo trajne brazgotine. Akne zdravimo s kombinacijo optične in radiofrekvenčne energije. Fotoenergijska reakcija med optično energijo in na svetlobo občutljivimi celicami povzroči oksidacijo in poškodbo prostih radikalov v lojnicah. S tem zmanjšamo število bakterij in delovanje lojnic. Tako uničimo akne in izboljšamo teksturo kože.

Ali je zdravljenje z ELOSTM tehnologijo primerno zame?
Tretmaje z ELOSTM tehnologijo lahko izvajamo na vseh tipih kože.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?
Rezultati zdravljenja so dolgotrajni, vzdrževanje stanja je odvisno od potreb posameznika Število priporočenih tretmajev je odvisno od stopnje bolezni, običajno pa se v obdobju enega meseca opravi 10 tretmajev in sicer 2-3x na teden.

Ali je tretma boleč?
NE. Odpravljanje aken z ELOSTM tehnologijo je zelo nežno in praviloma neboleče. Postopek je preprost, ponavadi traja manj kot pol ure. Z njim uspešno odstranjujemo akne brez operacije, pomirjeval in praviloma tretma ne zmoti vakodnevnih dejavnosti.

Za dodatno varnost skrbi patentiran sistem, ki med procesom spremlja vnos energije v vaše telo in skrbi za hlajenje vaše povrhnjice.

Koliko stane?
Cene tretmajev se gibljejo med 50 in 100 euri. Cene se razlikujejo glede na število tretmajev in glede na območje, ki ga obdelujemo. Za podrobnejše informacije se pozanimajte pri ponudnikih storitev.

nazaj